Mesut Özil en Mathieu Flamini starten nieuw bedrijf samen

Enkele jaren geleden stonden Mesut Özil en Mathieu nog regelmatig samen op het voetbalveld, maar de samenwerking vind vanaf nu vooral plaats buiten de witte kalklijnen. De Duitser en Fransman hebben vandaag namelijk een bedrijf gelanceerd genaamd ‘Unity’. Voor Flamini is het niet de eerste keer dat hij een bedrijf opzet – dit miljardenbedrijf is namelijk van Flamini– maar voor de nummer 10 van Arsenal is dit wel een primeur.

Unity

Wat is ‘Unity‘ voor een bedrijf? Nou, het maakt verzorgingsproducten, maar wel met een zeer sociale inslag. De voormalig teamgenoten zijn ervan overtuigd dat we goed voor onszelf moeten zorgen, maar zonder dat het ten kosten hoeft te gaan van de planeet. De producten van Unity zijn daarom gemaakt van bijna 100% natuurlijke ingrediënten en voor de verpakkingen wordt geen gebruik gemaakt voor vervuilend plastic, maar duurzame vervangers. Daarnaast wordt een (onbekend) deel van de opbrengsten ook gestoken in sociale projecten over de hele wereld.

Unity Producten

Even terug naar de producten. Wat kun je zoal scoren op de webshop van Özil en Flamini? Het assortiment beperkt zich tot drie verschillende haarproducten, vier huidproducten en nog vier crèmes/lotions je gezicht en baard. Daar moet je als man toch wel even mee vooruit komen. Of Unity straks ook in de winkels ligt weten we niet, maar voorlopig moet je het nog even met de Unity webshop doen.

Leestip: Flamini bouwde in zijn vrije tijd aan dit miljarenbedrijf