Met deze handgebaren intimideer je tegenstanders als een ware Italiaan

Vind jij het stiekem ook altijd zo mooi om te zien hoe gepassioneerd Italianen altijd met hun armen lopen te zwaaien tijdens voetbalwedstrijd? Soms een tikkeltje overdreven, de andere keer heerlijk subtiel waardoor een scheids of tegenstander snel geïntimideerd raakt. Wist je dat die verschillende handgebaren ook echt verschillende betekenissen hebben? Nee? Dan gaan wij je helpen om als een volleerd Italiaan non-verbaal te intimideren.

Italiaanse handgebaren

In de video hieronder vind je een video met verschillende gebaren die Italianen graag maken wanneer ze iemand willen beledigen of intimideren. Het gebaar na 17 seconden is veruit het meest bekend en tegelijkertijd onze favoriet, maar je krijgt je tegenstander pas echt bang met het dodelijke ‘Sei Morto!’ gebaar na 43 seconden. Er zit ook een leuke tussen om te laten zien dat je het totaal niet eens bent met je trainer (2.04 min).

Hiermee moet je toch wel in staat zijn als een echte Italiaan van je af te bijten. Laat maar eens zien hoe trots en vol passie jij zit. Forza!

Wanneer je trouwens aan deze 6 eigenschappen voldoet ben je sowieso stiekem een Italiaan.