Met deze Lamborghini speaker knalt elke kleedkamer uit zijn voegen

Een speaker is tegenwoordig een absolute kleedkamer-essential. Geen team kan meer zonder die heerlijke opzwepende beats voordat je de groene mat betreedt vol energie. Het ene team doet dat met een leuk boxje en het andere team doet dat met een wat serieuzere installatie. Als jullie echt indruk willen maken en de tegenstanders nog voor de wedstrijd begint de stuipen op het lijf willen jagen, gaan jullie je spaargeld bij elkaar leggen om deze brute speaker aan te schaffen. De Italiaanse audio genieën van iXOOST werkte samen met Lamborghini om een speaker te maken van een echte Lamborghini uitlaat. Het resulaat is sick.

lambo-speaker-2

De muziek speel je af via Bluetooth of AUX en vervolgens klapt het tegen je trommelvliezen door de 600-watt versterker en een 15-inch subwoofer. Hiermee veroorzaak je serieus instortingsgevaar bij je sportcomplex, maar energie krijg je er zeker van. De bruutheid van het geluid valt echter in het niets bij de looks van dit audiomonster. Het uitlaatsysteem is op geniale wijze omgetoverd tot speaker en natuurlijk zijn de typische Lamborghini-details niet vergeten.

lambo-speaker-4

lambo-speaker-3

Uiteraard hangt er een flink prijskaartje aan, want Lamborghini-onderdelen zijn niet echt goedkoop. Even met de pet rondgaan in de kleedkamer totdat je 26 duizend dollar bij elkaar hebt gesprokkeld en dan is ie van jou. Je kunt ‘m hier kopen.

Leestip: 4 redenen waarom muziek luisteren voor de wedstrijd een absolute must is

Bron: Airows