Minidocu ‘Hala Madrid’ geeft je een kijkje achter de schermen bij Real Madrid

Altijd al eens willen meemaken hoe het is om een dag bij Real Madrid rond te lopen? De minidocumentaire ‘Hala Madrid’ bied je die mogelijkheid, want een groot deel van de beelden is geschoten met GoPro’s die op de spelers gemonteerd zijn. En dat geeft een heel bijzonder gevoel.

Hala Madrid documentaire

‘Hala Madrid’ is het resultaat van een hele toffe samenwerking tussen GoPro en Real Madrid. In de minidocumentaire komen spelers aan het woord, maar het leukste is het gevoel dat de actiebeelden je geven. Het is alsof je een dag onderdeel bent van de club. In het begin van de video zie je hoe spelers hun dag starten, de training beleven en zelfs nog een paar commerciële klusjes afhandelen. De beelden die op het veld geschoten zijn vinden we het leukst. Door de action cams die op de spelers gemonteerd zijn sta je echt even tussen de Ronaldo’s en Isco’s van deze wereld die vrolijk een potje voetvolley en een partijtje spelen. Geniaal.

Hieronder kun je het eerste deel van de serie afspelen. Opvallend detail bij deze minidocu: Degene die het geheel aan elkaar praat is Orlando Bloom, met name bekend als de elf Legolas van Lord of the Rings.

Dit is overigens niet de eerste keer dat je met de spelers van Madrid ‘op het veld kunt staan’. Enkele weken geleden presenteerde de MLS namelijk een video waarin de scheidsrechter bij Real Madrid – MLS All Stars een camera droeg. Dat leverde ook hele vette beelden op.