Koffie zetten in je eigen auto? Met deze espresso machine kan het gewoon

De uitvinder van het wiel heeft zojuist hevige concurrentie gekregen voor de award ‘beste uitvinding aller tijden’. Een paar slimme koppen hebben namelijk een mobiele espressomachine ontwikkelt waarmee je heel eenvoudig een bakkie zwart goud kan zetten in je eigen auto. Nu horen we je denken ‘dat ding past zeker alleen in de aller duurste bolides’ maar dat is zeker niet het geval.

Handpresso Auto Set

We kwamen de Handpresso auto set op het spoor nadat verschillende lifestyle magazines er vandaag over schreven alsof het een uitvinding van Volkswagen was. Het klopt inderdaad dat Volkswagen deze gadget sinds kort op haar webshop verkoopt, maar de espressomachine wordt gemaakt door Handpresso. Je zet het apparaat in je bekerhouder, sluit het aan op de 12V sigaretaansluiting en je bent klaar om koffie te zetten. Voor €199 krijg je een set, compleet inclusief een opbergtas, kopjes, reinigingsdoekje en zelfs 25 espresso pads. Geniaal toch? Hier kun je de handpresso auto set kopen.

Ideaal voor die extreem vroege uitwedstrijden. Sowieso is een bakkie pleur een hele verstandige keuze, want koffie is een wondermiddel voor voetballers.