Geniaal: met deze gadget kun je je telefoon koffie laten zetten

Een goede kop koffie is de beste vriend voor een heleboel mensen, zeker in de ochtend. Het is een heerlijke manier om op gang te komen én, niet geheel onbelangrijk, het is een wondermiddel voor voetballers. Helaas kun je het zwarte goed niet overal mee naartoe nemen, maar je telefoon wel. Een paar Italiaanse genieën hebben nu een oplossing gevonden waardoor je wel overal je koffie mee naartoe kan nemen: een telefoonhoes waarmee je koffie kunt zetten.

Mokase

Het heeft de naam Mokase gekregen en hier kun je een koffiepad in doen, waar je via een app een kop koffie van kunt zetten. Het hoesje is ongeveer 1,5 centimeter dik en het zet zo’n 25 milliliter koffie per pad. Een espresso dus. Het apparaat wordt door een batterij aangedreven en in 5 tot 8 seconden heb je een heerlijke espresso klaar. Er zijn drie verschillende smaken verkrijgbaar: classic, toasted en Arabic.

Klinkt als muziek in de oren toch? Het project staat momenteel op Kickstarter en ze zijn op zoek naar een bedrag van €75.000 om het idee ook echt tot realiteit te maken. Je kunt de Mokase hier steunen.

Leestip: Koffie, een wondermiddel voor voetballers

Bron: Man-Man