Het moment waarop Zlatan zijn idool Ronaldo voor het eerste ontmoette is goud

Je zou het haast niet zeggen, maar de zelfbenoemde God Zlatan heeft ook een idool. Hoewel hij zich ongetwijfeld de beste van deze planeet vindt is er nog één voormalig topspits waar hij ongelofelijk tegenop kijkt. Een tijdje geleden ontmoette hij zijn idool, ‘o Fenomeno’, beter bekend als Ronaldo Luis Nazario da Lima. De Braziliaan zocht Ibrahimovic op in de kleedkamer van LA Galaxy en natuurlijk moest Zlatan op de foto met de beste nummer 9 ooit.

De eerste ontmoeting tussen Zlatan & Ronaldo

Toch was dit niet eerste ontmoeting tussen beide grootheden. In 2007-2008 speelde Ronaldo en Zlatan gelijktijdig in de Serie-A. In de stadsderby Inter – AC Milan stonden de spelers aan de aftrap tegenover elkaar en Zlatan kon zijn ogen niet van Ronaldo afhouden.

Hieronder zie je het geniale moment van een Zlatan die vol bewondering tegenover zijn grote idool staat. Sorry voor de kleffe muziek erbij, maar de beelden maken alles goed.

In april was er dus een ontmoeting tussen de spitsen. Zlatan droomde op instagram hardop over samen spelen met Ronaldo. Dat zou wat zijn geweest zeg.

Ibra op de foto met zijn idool: de échte Ronaldo ????

Een bericht gedeeld door Never Offside (@neveroffside) op


Realiseer je even dat deze twee goden allebei in Nederland hebben gespeeld. Wat een bazen.