Even nagenieten van de geniale wedstrijd en hattrick van Saul (video)

Gisteren werden de halve finales van het EK onder 21 gespeeld en er was één speler die alle opeiste. Saul Niguez (22 jaar) speelde met Spanje tegen de leeftijdsgenoten van Italië en won met 3-1. De aanvoerder en speler van Atlético nam alle doelpunten voor zijn rekening en het waren stuk voor stuk hele goede doelpunten. Daar doen we de tweede treffer tekort mee, want dat was op z’n zachtst gezegd een wereldgoal.

Hattrick Saúl Ñiguez

Het waren echter niet alleen de doelpunten waarmee hij zoveel indruk maakte. Hij maakte namelijk ook prachtige acties en gaf heerlijke passjes zoals een echte spelverdeler dat hoort te doen. Als je dan ook nog eens een geweldig schot hebt en drie keer Donnarumma kansloos kunt laten ben je met recht één van de grootste talenten ter wereld. Hieronder de beelden van zijn wedstrijd tegen Italië onder 20, inclusief alle goals. En nogmaals: let vooral op de kanonskogel waarmee hij de tweede maakt.

In het begin van het toernooi maakte Asensio trouwens veel indruk met een schitterende hattrick. Het bewijst toch wel dat Spanje zich in de toekomst geen zorgen hoeft te maken over het middenveld.

Credits video: @NuelWeinchard