Nagenieten: de heerlijke hoogtepunten van Neymar tegen Toulouse

Neymar is inmiddels helemaal los en waant zich met PSG in een speeltuin die de Ligue 1 heet. Tijdens zijn eerste wedstrijd was hij al belangrijk met een goal en een assist en gisteren verdubbelde hij zowel het doelpuntenaantal als de assists. Zegt dat iets over de Ligue 1? Misschien. Zegt dat iets over de kwaliteiten van Neymar? Zeker weten. Hij heeft schijnbaar geen moeite om zich aan te passen en nu al draait alles om de Braziliaanse dribbelaar. Dat leverde veel moois op gisteren.

Neymar vs Toulouse

Toulouse kwam nog verrassend op voorsprong, maar al snel maakte PSG gelijk door het eerste doelpunt van Neymar in het Parc des Princes. Een aanval die hij mede zelf opzette en via een rebound afmaakt. De 2-1 kwam van Rabiot op aangeven van Neymar en de 3-1 via Cavani die een penalty binnenschoot die Neymar (niet geheel terecht) verdiende.

Ook bij de 5-2 was Neymar betrokken, want met een strakke corner gaf hij de assist op de wereldgoal van Kurzawa die ‘m snoeihard tegen de touwen werkte met een halve omhaal. Tot slot maakte de ex-Barcelona speler er nog 6-2 van via een solo die met wat geluk tot stand kwam. Hoe dan ook, een heerlijk thuisdebuut voor Neymar. Hieronder de beelden.

De heerlijke Rainbow Flick waar hij zijn tegenstander even mee vernederde.

Zo zie je die wereldgoal van Kurzawa nog wat beter. Hele fijne assist van Neymar ook hoor!

Al met al was het genieten in Parijs. Was het de goede zet van Neymar om Barça te verlaten voor PSG en is hij €222 miljoen waard? De tijd zal het leren. Wij zochten uit wat voor bizarre dingen je nog meer voor €222 miljoen kunt halen en daarbij kwamen we onder anderen uit op 14,8 miljoen grote kratten pils. Dit zijn andere bizarre dingen die je voor dat geld kunt kopen.