Nagenieten van Lozano’s doelpunten tegen België met Mexicaans commentaar

Lozano wordt met de week meer waard. Bij PSV is hij inmiddels onvervangbaar en ook bij Mexico laat hij het keer op keer zien. Gisteren scoorde Chucky tweemaal tegen onze Zuiderburen en met name de tweede was van grote klasse. Jan Mulder concludeerde (enigszins chargerend) dat PSV 100 miljoen moest vragen voor Lozano, omdat hij in de buurt komt bij Messi en Ronaldo. Zo ver lijkt het ons nog niet, maar het leek ons wel mooi om de goals nog een keertje terug te kijken. Mét Mexicaans commentaar natuurlijk.

Goals Lozano vs. België

Het eerste doelpunt van Lozano viel in de 56e minuut. De razendsnelle aanvaller werd diep gestuurd, maar de hoogte van de pass maakte de controle zeer lastig. Toch lukt het Lozano om de bal direct voor zijn rechter te leggen om heel slim in de korte hoek, door de benen van de tegenstander, af te ronden.

Zijn tweede was de mooiste van de avond. Zoals we hem al zo vaak naar binnen hebben zien dribbelen en schieten deed hij het opnieuw. In eerste instantie stuit hij op Courtois, maar vervolgens komt de bal op volley-hoogte in de rebound en pakt Chucky hem heerlijk op de pantoffel. “Golazo, azo, azo, azo, azo!”, zoals de commentator schreeuwt.

Die Belgen hebben trouwens wel humor hè. Dit plaatste het Belgisch Ministerie van Sport na de wedstrijd.

Zag je trouwens dat nieuwe shirt van Mexico. Hier kun je hun nieuwe shirt van dichterbij zien. Heel nice.