Napoli lanceert extreem strak thuisshirt op een bijzonder artistieke wijze

Deze week is er eentje van de shirtreleases. Het zijn er inmiddels zoveel dat we het nauwelijks bij kunnen houden. De meeste shirts worden gepresenteerd door middel van een paar mooie foto’s en soms een kleine persconferentie, maar Napoli en Kappa doen het op een veel mooie manier.

Het uitshirt van Napoli van vorig jaar beoordeelde wij als één van de mooiste uit 2015. Hoewel we het thuisshirt voor 2016/2017 wellicht iets minder mooi vinden, is de manier waarop de Napolitanen ‘m presenteren simpelweg onovertroffen. In de onderstaande video zien we enkele vedetten (waaronder EK-ster Hamsik) met ontbloot bovenlichaam staan. Zodra zij over hun getatoeëerde lichamen wrijven verschijnt het nieuwe shirt. Indrukwekkend, check het zelf.

Kappa laat zo op artistieke wijze zien hoe perfect het shirt het lichaam van een speler omsluit. Dit komt door hun zogenaamde Kombat Skin techniek, die er ook voor zorgt dat er bijna geen naden te vinden zijn en het shirt werkelijk als een tweede huid fungeert.

napoli shirt 2

In de video zie je dat het shirt ook in long sleeve beschikbaar zal zijn. Die vinden wij ontzettend nice en lekker old school met al die Kappa-logo’tjes op de mouw. Helaas is het shirt nog niet in Nederland vergkrijgbaar, maar vermoedelijk zeer binnenkort hier.

Lees ook: Internazionale releaset schitterend thuis- en uitshirt