Dit zijn de sicke nieuwe thuis- en keeperstenues van SSC Napoli

De spelers van Napoli maakte altijd al veel indruk met hun strakke lichtblauwe thuistenues, maar dit jaar gaan ze nog een heel aantal stappen verder. Natuurlijk zitten ze weer even strak als normaal, maar het gaat vooral om het design dat werkelijk bizar is. Op een goeie manier, dat wel. De keeperstenues zijn zo mogelijk nog opmerkelijker.

Napoli thuistenue 2018/2019

Laten we rustig beginnen met de kleur van het shirt die natuurlijk weer lichtblauw is. Dan over naar het echte werk, want wat natuurlijk meteen opvalt is het sicke patroon over het shirt. De inspiratie hierachter komt van het dierlijke instinct en dat wordt nog duidelijker als je even goed naar het shirt kijkt. Dan zie je namelijk het hoofd van een panter op subtiele wijze verwerkt in het grafische geweld. Voor zover je een panter op een voetbalshirt subtiel kunt noemen natuurlijk. Hoe dan ook, wij vinden het gruwelijk!

Om de release nog wat extra kracht te geven hebben ze een hele vette animatie-video gelanceerd in stripboek-stijl waarin het tenue onthuld wordt. Ook daar komt de panter natuurlijk in terug. Check ‘m hieronder en geniet even.

Napoli keeperstenues 2018/2019

Mocht je nog niet van je stoel gevallen zijn van bovenstaand design, dan adviseren we je om je flink aan de stoelleuningen vast te houden bij het zien van de keepersshirts. Deze keer geen panter, maar aan de voorzijde een graphic die geïnspireerd is op de huid van reptielen met op de achterzijde een gigantisch hoofd van een slang. Alsof dat nog niet opvallend genoeg was komen ze ook nog eens in het groen en oranje.

Hiermee gaan ze ongetwijfeld nóg meer indruk maken op de tegenstanders van komend seizoen. Nadat ze afgelopen seizoen zó dichtbij Juventus zijn gekomen willen ze dit jaar natuurlijk opnieuw voor de titel spelen, dus alle beetjes helpen. Het nieuwe Napoli thuistenue zal binnenkort hier verkrijgbaar zijn.

Wist je trouwens al waarom de shirts van Napoli altijd zo strak zitten? Dat lees je hier.