Ook het nieuwe uitshirt van Napoli heeft een sick design gekregen

Gisteren speelde Napoli een oefenwedstrijd tegen Borussia Dortmund (3-1 winst) en er werd meteen van de gelegenheid gebruik gemaakt om het nieuwe uittenue te debuteren, gemaakt door het Italiaanse Kappa. Net als bij het thuisshirt is het design op z’n zachtst gezegd spectaculair te noemen. Sterker nog, het is precies hetzelfde design als bij het thuisshirt, maar dan in een ander kleurtje.

SSC Napoli uitshirt 2018/2019

Waar het thuisshirt altijd blauw is, verandert de kleur van het uitshirt nog wel eens. Deze keer is er gekozen voor zwart en dat ziet er in combinatie met de grafische print heel tof uit.

De inspiratie hierachter komt van het dierlijke instinct en dat wordt nog duidelijker als je even goed naar het shirt kijkt. Dan zie je namelijk het hoofd van een panter op subtiele wijze verwerkt in het grafische geweld. Voor zover je een panter op een voetbalshirt subtiel kunt noemen natuurlijk. Hoe dan ook, wij vinden het gruwelijk!

Ook de blauwe details vinden wij heel sterk, inclusief de kleine Kappa logo’s over de zijkanten van het shirt. De rest van het tenue, het broekje en de sokken, hebben dezelfde kleurencombo van zwart met blauwe details gekregen.

‪? #BvbNapoli ?? ? #ForzaNapoliSempre ‬

Een bericht gedeeld door SSC Napoli (@officialsscnapoli) op

Het nieuwe uitshirt van SSC Napoli is nu te bestellen via de officiële Napoli webshop.

Zoals we al zeiden is het thuisshirt qua design precies hetzelfde, maar de keeperstenues hebben een ander design gekregen. En die zijn pas écht bizar. Je kunt het nieuwe Napoli thuisshirt en de keeperstenues hier checken.