Jurgen Klopp & New Balance creëren bijzondere Liverpool sneakers

Jurgen Klopp staat bekend als één van de beste en meest vermakende trainers ter wereld, maar had iemand verwacht dat hij talent voor sneakerdesign heeft? Wij niet in ieder geval, maar hij blijkt het wel degelijk te hebben. Samen met New Balance creëerde hij een paar bijzondere Liverpool sneakers en die zijn gewoon heel hard.

NB1 x Jurgen Klopp 990V3

New Balance, kledingsponsor van Liverpool, nodigde de Duitse trainer uit voor een design sessie op het NB1 platform. Op dit platform kunnen mensen hun eigen New Balance sneakers ontwerpen, maar nu was het dus de beurt aan Klopp. Hij creëerde zijn eigen 990V3 sneakers met een rode suède upper, natuurlijk dé kleur van Liverpool, met witte en grijze details. Op de hak zijn de letters ‘YNWA’ (You’ll Never Walk Alone) te vinden.

Hier moet elk Liverpool hart toch sneller van gaan kloppen. Hij droeg de sneakers trouwens al tijdens de wedstrijd tegen Leicester City, maar ook jij kunt ze gewoon scoren. De NB1 x Jurgen Klopp 990V3 sneakers zijn via de New Balance webshop te bestellen.

Wil je trouwens nog zien hoe het designproces van deze sneakers eruit zag? In onderstaande video kun je mooi meekijken. Jurgen lijkt er zelf in ieder geval heel blij mee te zijn en dat snappen we goed.