Netflix gaat een docu-serie maken over een Zuid-Amerikaanse topclub

Het lijkt erop dat 2018 het jaar gaat worden van de voetbaldocumentaires. Eerder kondigde Netflix en Juventus al aan dat er een documentaire serie gaat komen over de Italiaanse topclub en niet veel later volgde Amazon met de mededeling een docu te gaan maken over Manchester City. Nu heeft Boca Juniors bekend gemaakt dat ze een partnership aan zijn gegaan met Netflix en dat er in de herfst van 2018 een docu-serie over de Argentijnse topclub te zien zal zijn.

Boca Juniors docu-serie

De serie zal verdeeld worden in vier delen en richt zich met name op de trainingssessies tijdens de voorbereiding op het nieuwe seizoen. De focus zal daarbij liggen op de relaties tussen de spelers en de technische staf, het leven van de Boca Junior spelers en familie. Tenslotte zullen er ook achter de schermen beelden van de kleedkamer te zien zijn. Aangezien we hier in Europa niet zoveel meekrijgen van het Zuid-Amerikaanse voetbal kan het een heel interessante docu worden. Toch hoopte we stiekem ook op een deel over de fanatieke supporters.

Het belooft dus hoe dan ook een mooi jaar voor voetbalfans te worden als het aankomt op nieuwe documentaires. Hier vind je nog vijf andere voetbaldocu’s die je als liefhebber absoluut gezien moet hebben.

Bron: NSS Mag