New Balance lanceert hele dikke Otruska WK-collectie

Nadat Nike eerder deze week al hun WK-collectie lanceerde doet New Balance dat nu ook, met de zogenaamde Otruska Pack. In dit pack zijn zowel de Furon als Tekela in geheel nieuwe kleurtjes gestoken en we moeten toegeven: dat ziet er heel stijlvol uit.

Wanneer je aan voetbalschoenen denkt, zul je misschien nog steeds niet zo snel kijken naar een merk als New Balance, maar de Amerikanen doen er alles aan om dat te veranderen. Met deze Otruska pack proberen ze jouw aandacht aankomende zomer zeker te winnen. En misschien gaat ze dat ook wel lukken, want de colorways van de Furon en Tekela zijn op zijn zachts gezegd opvallend. Met name de zoolplaten knallen van je scherm.

New Balance Tekela Otruska

De Tekela is het nieuwe model van New Balance. Hij vervangt de Visaro en ook deze schoen is gemaakt voor een perfect comfort, veel controle en grip. Deze WK-uitvoering is in zeer stijlvol wit uitgevoerd en heeft een hoogglans rode kleur. Hiermee val je dus wel op. Zeker ook met de vorm van de schoen, want zoals je ziet sluit de high-cut neoprene collar behoorlijk hoog op de voet aan. Dit is ook om het comfort te verhogen.

Uniek is overigens ook de Kinitec Stitch technologie, die je herkent aan de manier waarop de upper in elkaar zit. Deze stitches, ofwel steeknaden, creëren een heel tof reliëf dat tegelijkertijd de controle en grip verbetert.

New Balance Furon Otruska

Het meest populaire model van New Balance is de Furon. Ook deze Otruska WK-uitvoering is een pareltje, maar of het de meest populaire van de twee gaat worden moeten we nog zien. Wel doet de vorm van deze schoen ons behoorlijk terugdenken aan de adidas F50, een schoen die door sommige professionele liefhebbers nog steeds gedragen wordt. Even terug naar de Furon. Deze kicks heeft dezelfde kleur-uitvoering als de Tekela en wederom ziet dat er heel gelikt uit.

Deze schoen is vooral erg aerodynamisch en snel, wat hem dus zeer geschikt maakt voor de rappe jongens in je team. De snelheid van deze schoen zit hem zowel in de zool als de upper. De ontwikkeling van de zool is volledig gericht op snelheid en de upper is slechts uit één stuk materiaal (Fantomfit) vervaardigd. Om je schot nog dodelijk te maken heeft New Balance het onderste deel van het vetersysteem verwijderd, waardoor het schotoppervlak nog groter is.

Met deze pareltjes ga jij echt wel de show stelen op het voetbalveld. Hoewel het WK overigens pas in juni begint kun je deze New Balance Tekela en New Balance Furon hier nu al bestellen.