New Balance lanceert bijzonder vet Liverpool FC ‘Blackout’ shirt

Het is de laatste jaren een beetje een traditie geworden bij New Balance om een ‘blackout’ versie van het Liverpool thuisshirt te lanceren en we moeten zeggen dat we dat een hele fijne traditie vinden. Sowieso doen ‘blackouts’ het bijna altijd goed in het voetbal, of het nou shirts of schoenen zijn. Net als andere jaren zal het helaas niet tijdens wedstrijden van Klopp’s team gedragen worden. Deze is voor op de straten.

New Balance x Liverpool FC Blackout shirt

Zoals we eerder al zeiden is dit dus eigenlijk gewoon het thuisshirt, maar dan volledig in het zwart. Daarom leggen we de gedachtes achter het design nog eens uit. Het is een ode aan Liverpool’s legendarische manager Bob Paisley OBE, die dit jaar 100 jaar zou zijn geworden. Het design met de dunne strepen is geïnspireerd op het shirt dat The Reds in het seizoen 1982/83 droegen onder leiding van diezelfde Paisley. De handtekening van het clubicoon is verwerkt in de binnenkant van de nek. Op de voorzijde zijn ook nog wat parelmoer details verwerkt voor wat extra stijl.

Ondanks dat dit dus gewoon weer een keiharde hit is, is er ook een minpunt. Het is namelijk een limited edition, waardoor je kans op het scoren van zo’n shirt een stuk minder groot is. Ben er daarom snel bij. Hier is het New Balance x Liverpool FC Blackout shirt te bestellen.