Neymar gaat sneaker shoppen met Complex en geeft recordbedrag uit

Dat Neymar een voetballer is die veel met zijn eigen stijl bezig is moge duidelijk zijn. Zowel op als naast het veld loopt hij op de vetste schoenen en een persoonlijk hoogtepunt voor de Braziliaan was natuurlijk de eerste samenwerking tussen Neymar en Michael Jordan. Samen brachten ze zowel voetbalschoenen als sneakers op de markt. De liefde tussen Neymar en sneakers gaat echter veel verder terug en pas is hij door Complex uitgenodigd om sneakers te shoppen in de Verenigde Staten.

Neymar sneaker shoppen

Complex heeft al veel grote wereldsterren over de vloer gehad om wat sneakers te shoppen, maar niemand gaf zoveel uit als Neymar. Zijn totaalbedrag kwam uiteindelijk op een ongelofelijke $18.623,44. Hiermee troeft hij bijvoorbeeld P. Diddy even af. De Braziliaan kocht maar liefst 15 sneakers, waarvan twee paren een waarde van $5000 hebben. Sick. Check de vette video hieronder.

Ben jij ook een fan van sneakers, maar doe jij het wel iets rustiger aan dan Neymar? Dan hebben wij voor jou de top 5 sneaker releases van afgelopen week klaar staan.