Neymar stopt met het dragen van Nike’s Hypervenom

Het is uit tussen Neymar en de Nike Hypervenom. Sinds de introductie is de Braziliaanse dribbelaar al het gezicht van de schoen, maar aan die wederzijdse liefde is een einde gekomen. Beter gezegd: aan de schijnliefde is een einde gekomen, want Neymar ging al een hele tijd vreemd met Nike’s Mercurial. Deze liet hij door Nike verven waardoor ze op Hypervenom’s leken. Hij was niet tevreden over de tweede generatie Hypervenom, maar Nike wilde niet dat iedereen dit wist.

neymar-mercurial

Nike Mercurial Vapor

Nu heeft Nike dan toch bevestigd dat hij vanaf ‘el Clásico’ weer op de Mercurial Vapor gaat voetballen. Een perfecte wedstrijd om zo’n gigantische wissel in voetbalschoenen tentoon te stellen. Het is overigens niet de eerste keer dat Neymar op Vapors gaat voetballen, want om de wissel extra kracht bij te zetten lanceerde Nike onderstaande video van een Neymar in zijn jonge jaren op de Mercurial Vapor.

Het ultieme gezicht van Nike’s Mercurial is nog steeds Cristiano Ronaldo, dus we zijn benieuwd hoe ze om zullen gaan met twee zo’n gigantische sterren in de stal. Wordt Neymar misschien puur het gezicht van de Vapor en Ronaldo van de Mercurial Superfly? Zal Neymar zijn eigen special editions krijgen zoals hij bij de Hypervenom kreeg? Wie wordt de opvolger van Neymar bij de Hypervenom? Allemaal vragen die nog onbeantwoord zijn. Een ding is zeker: Neymar zal vanmiddag tijdens ‘el Clásico’ aantreden in de Nike Mercurial Vapor ‘Dark Lightning’.

Leestip: Nike presenteert de nieuwe ‘Dark Lightning’ voetbalschoenencollectie

Bron: Footy Headlines