De nieuwe adidas Copa Gloro wordt de perfecte (extra) schoen voor volgend seizoen

Nu het seizoen bijna ten einde is zul je geen nieuwe voetbalschoenen meer kopen voor die ene wedstrijd/paar wedstrijden. Toch is het niet onverstandig om alvast na te denken over de voorbereiding op komend seizoen. Ga je het dan weer met hetzelfde paar voetbalschoenen doen? Wil je nieuwe? Of wil je sowieso twee paar hebben omdat je de ene week op kunstgras voetbalt en de volgende op echt gras? In het geval van optie twee en drie is de nieuwe adidas Copa Gloro 19 in ieder geval perfect.

adidas Copa Gloro 19 ‘302 Redirect’

De kleuruitvoering is vergelijkbaar met de COPA19 uit de adidas ‘302 Redirect’ collectie die onlangs gelanceerd werd. De combinatie van zwart, rood en zilver pakte toen al geweldig uit en dat is bij deze Copa Gloro niet anders. Het is een stijlvolle mix geworden van traditionele & moderne looks, met als hoogtepunten het leer en de tong die middels een elastiek over de veters te vouwen is.

Maar waarom zijn dit nou de perfecte kicksen om de voorbereiding op te starten of waarom zou je ze als extra paar kopen? Nou, omdat het gewoon een heerlijk comfortabele en stijlvolle schoen is, omdat je waarschijnlijk op verschillende ondergronden gaat spelen en omdat ze maar €100 kosten. Wij weten het wel. Tip: gebruik deze schoenen op echt gras, vanwege de noppen en de upper die deels leer is.

De nieuwe adidas Copa Gloro 19 ‘302 Redirect’ is vanaf nu hier verkrijgbaar. Dan zit je voor komend seizoen in ieder geval al gebakken. Of halverwege gebakken als je nog een extra paar wil.

Foto’s: SoccerBible