De nieuwe adidas Nemeziz 19 ‘Inner Game’ is een sterk staaltje design

Tenzij je nog steeds in de nacompetitie fase van het seizoen zit dan ben je al eventjes klaar met afgelopen seizoen, maar heb je al een beetje vooruitgedacht richting volgend seizoen? Wellicht heb je een nieuw paar voetbalschoenen nodig en als dat het geval is dan kunnen geven we alvast een sterke optie: deze nieuwe adidas Nemeziz 19 ‘Inner Game’.

adidas Nemeziz 19 ‘Inner Game’

Al sinds de introductie van de Nemeziz lijn is dit één van de meest spectaculaire schoenen als het op design aankomt. Het materiaal waar de upper van gemaakt is is geïnspireerd op medische tape en dus geeft het perfecte ondersteuning aan de voet, waardoor deze schoen perfect is voor de meest behendige spelers. Bij de introductie van de Nemeziz 19 werd het design nóg spectaculairder met onder andere de vernieuwde upper en een zoolplaat die gesplit is in twee delen.

Nu heeft die nieuwe generatie een kleuruitvoering gekregen die de schoen al helemaal fantastisch maakt. De Nemeziz 19 ‘Inner Game’ heeft een blauwe basis gekregen met zwarte lijnen die de vernieuwde upper perfect accentueert. De witte adidas strepen zorgen voor een mooi contrast en het geheel wordt afgemaakt met een gouden zoolplaat en ‘Nemeziz 360 agility’ in het goud op de binnenkant van de schoen. Heel dik.

We kunnen dus wel concluderen dat dit een serieuze optie zou moeten zijn als je op zoek gaat naar een nieuw paar kicksen om volgend seizoen vlammend van start te gaan. De adidas Nemeziz 19 ‘Inner Game’ is hier verkrijgbaar, zowel met als zonder veters.

Foto’s: SoccerBible