De nieuwe collectie keeperhandschoenen van adidas is extreem kleurrijk

We schrijven met regelmaat over nieuwe voetbalschoenen, maar ook de keepers verdienen af en toe natuurlijk wat extra aandacht af. Zeker toen we deze nieuwe collectie keepershandschoenen van adidas zagen dachten we dat de keepers onder ons het wel zouden waarderen als we ze op de hoogte brachten van deze fijne en kleurrijke collectie.

adidas Ace ‘Next Generation’ keepershandschoenen

Elke set keepershandschoenen uit deze collectie heeft een knallend kleurtje gekregen om ‘talenten te inspireren om de beste keeper te worden’. Vandaar de naam Next Generation. In totaal zijn er zes verschillende kleuren verkrijgbaar (geel, rood, paars, roze, groen en aqua), maar verder is het design hetzelfde als de andere Ace keepershandschoenen voor het komend seizoen.

Op technologisch gebied zijn deze nieuwe adidas Ace Next Generation keepershandschoenen het beste wat adidas te bieden heeft. Ze hebben een Negative Cut die zorgt voor een strakke fit en een betere balcontrole. Daarnaast is de Punch Zone op de achterzijde verbeterd. Doordat het licht en flexibel is kun je de bal krachtiger en preciezer wegstoten. Tenslotte is er een gloednieuw sluitingsmechanisme toegevoegd, geïnspireerd door sporttape. Veel keepers tapen de polsen in voor extra bescherming en daarom heeft adidas dit geïntegreerd in de nieuwe handschoenen.

Bijkomend voordeel van zoveel kleurtjes is dat er vast wel een set keepershandschoenen bij zit die perfect bij jouw keeperstenue past. De volledige adidas Ace Next Generation keepershandschoenen collectie is hier verkrijgbaar.

Alleen keepershandschoenen maken natuurlijk nog geen goede keeper, dus wellicht kun je wat tips van de keeper met de meeste reddingen in de Premier League gebruiken. Hier vertelt hij de geheimen achter zijn reflexen.

Foto’s: Unisport