Dit zijn de nieuwe uit- en thuistenues van Real Madrid

In Madrid zijn ze waarschijnlijk nog steeds aan het feesten vanwege de derde Champions League winst op rij, maar er wordt voorzichtig al een blik op de toekomst geworpen. Er gaan (wederom) geruchten over een mogelijk vertrek van Cristiano Ronaldo én vandaag werden de nieuwe thuis- en uittenues gepresenteerd. Simpel, maar elegant.

Real Madrid tenues 2018/2019

Natuurlijk is het thuisshirt zo’n beetje volledig wit en daarom kan een merk als adidas nooit met spectaculaire ontwerpen komen voor het thuistenue. Classy en stijlvol kan het wel zijn en dat is het zeker komend seizoen. Het witte design, de zwarte details, het kraagje met het knoopje. Heel strak.

Het uitshirt biedt dan wel weer de mogelijkheid om creatief te doen, maar ook bij dit shirt is er duidelijk gekozen voor een stijlvol en elegant design. Een donkergrijze kleur voert de boventoon en dat wordt gecomplementeerd met wat lichtgrijze details, die de naam Tech Onix heeft gekregen. Ook het clublogo is in die kleur gedaan. Oh en tot slot, dat lettertype op de rug is ook heel nice!

De nieuwe tenues van Real Madrid zijn hier te bestellen.