De nieuwe megaluxe kleedkamer van Manchester City nadert perfectie

Manchester City heeft afgelopen zomer weer bakken met geld uitgegeven aan nieuwe spelers, maar gelukkig voor de club hadden ze nog een spaarpotje klaarstaan om het een en ander aan het stadion te veranderen. Voor de fans is daar niet heel veel zichtbaar aan, want het geld is vooral in nieuwe kleedkamers en een nieuwe spelerstunnel gepompt. Het resultaat nadert perfectie.

Nieuwe kleedkamer Manchester City

Het team van Guardiola gebruikt de nieuwe ronde kleedkamer sinds de start van dit seizoen en dat lijkt tot nu toe geluk te brengen, want ze zijn nog steeds ongeslagen en koploper met 11 punten voorsprong op nummer 2. Behalve dat de kleedkamer er ronduit prachtig uitziet heeft het ook andere upgrades gekregen. Een nieuw Hydro Pool moet er namelijk voor zorgen dat de spelers maximaal herstellen na de wedstrijd. Uiteraard zijn er ook flink wat douches aanwezig en zelfs die zien er ongelofelijk luxe uit. Luxer dan die van jullie cluppie in ieder geval.

Ook de spelerstunnel is aangepakt en die ziet er superstrak uit. Vet detail is dat die van de zijkanten volledig uit glas bestaat. Naast dat glas is een nieuwe ervaring voor de rijkere fans toegevoegd, genaamd de ‘Tunnel Club’. Een plek om te dineren, netwerken en dichterbij de spelers te komen dan ooit. Je kunt ze door het glas het veld op zien gaan en zelfs de persconferentie na de wedstrijd volgen.

Al met al hele vette upgrades dus die het stadion een flinke extra dosis luxe geeft. Past ook wel bij zo’n rijke club.

Heb je de spelerstunnel van Rode Ster Belgrado al eens gezien? Die is misschien minder fraai, maar wel de meest angstaanjagende van Europa. In deze video loop je door die tunnel en kom je vervolgens in een kolkend stadion terecht waar de derby op het punt van beginnen staat. Wij zouden het al in onze broek doen voordat de wedstrijd begonnen is, zo sick.

Bron: Sport Bible