De nieuwe Puma evoPOWER Vigor 1 is een mix van precisie en kracht

Het begin van een nieuw jaar betekent voor vele sportmerken ook het startschot voor de lancering van een heleboel nieuws. Met name vandaag wordt een druk dagje. In Londen lanceert Puma haar nieuwe generatie evoPOWER en wij zijn daar bij (via instagram en snapchat). De nieuwe Puma evoPOWER Vigor 1 heeft een compleet nieuw design waarin kracht en precisie centraal staan. Spelers als Olivier Giroud, Mario Balotelli, Petr Čech en Marc Bartra gaan deze gifgroene pareltjes dragen.

De Vigor 1 is de eerste in de evoPOWER reeks die een rekbare Spandex sok-constructie heeft. Wanneer je de schoen aantrekt lijkt het net alsof je een strakke, stevige sok aantrekt. Het voordeel hiervan is dat je voet heel goed opgesloten wordt en het comfort super is. De PU foam bultjes op de schoen geven je de mogelijkheid meer precisie in schoten en passes te leggen, ook wanneer je de bal hard raakt.

puma evopower vigor 1

De upper is afgewerkt met Puma’s Adap-Lite materiaal. Dit microfiber materiaal zorgt ervoor dat je voet vrij kan bewegen, maar toch veel support en stevigheid heeft. Dit materiaal beweegt alleen met de natuurlijke bewegingen van je voet mee. Dit zorgt voor meer kracht en precisie. Het ‘precisie-hoofdstuk’ wordt compleet met de GripTex, een innovatieve toplaag op de schoen die ervoor zorgt je nog meer grip op de bal hebt.

De noppenconfiguratie van de Vigor 1 is niet anders dan bij de vorige evoPOWER’s. Deze biedt een combinatie van wendbaarheid en stabiliteit die in de markt erg geprezen wordt.

De kleur van de eerste Puma evoPOWER Vigor 1 is er eentje die knalt. Zoals je ziet is deze schoen een combinatie van gifgroen, fluoriserend geel en zwart. Je moet dus niet bang zijn om op te vallen. Zoals Puma al zegt: PLAY LOUD!

Puma evoPOWER Vigor 1

Ben jij een speler die niet bang is om zichzelf te laten zien? Dan is deze hypermoderne Puma evoPOWER Vigor 1 ongetwijfeld iets voor jou. Hiermee geef je meteen je visitekaartje af in de tweede seizoenshelft. Je kunt ze hier al vanaf €44,94 kopen.

Wil je achter de schermen met ons meekijken bij de lancering van deze schoen in Londen? Volg ons via Instagram (stories) en Snapchat.