De nieuwe PUMA Future 18.1 knalt bijna letterlijk je scherm uit

Je hebt voetbalschoenen in traditionele kleuren, je hebt ze in extreem kleurrijke kleuren en dan heb je nog van die exceptionele uitvoeringen als deze. Zo’n schoen die uit je scherm knalt en alle aandacht opeist. Dat kun je in negatief opzicht bekijken, maar in het geval van deze PUMA Future 18.1 vinden wij het eigenlijk wel tof. Een beetje zoals de onlangs gelanceerde limited edition van Nike’s Mercurial, maar dan anders.

PUMA Future 18.1 ‘Texture’

Deze bijzondere kleuruitvoering is nogal het tegenovergestelde van de vorige, waar zwart de boventoon voerde. Dat was echter in de periode van koude dagen. We gaan nu richting lente en dan mag het allemaal wel wat vrolijker toch? Met deze all-over print, die zelfs onder de zool doorgaat, is dat in ieder geval gelukt. Maar is het too much of juist vet? Dat is een kwestie van smaak natuurlijk, maar wij waarderen dit wel.

Onder al dat zwart-witte geweld zitten ook nog wat feloranje details, die voor een vet contrast zorgen. Op technologisch gebied is er niets veranderd ten opzichte van de Future 18.1 die eind 2017 gepresenteerd werd. De belangrijkste feature is zonder twijfel de NetFit technologie, die het mogelijk maakt om de schoen op heel veel verschillende manieren te strikken. Hierdoor is de schoen geschikt voor mensen met dikke én dunne voeten. Hoe? Door het materiaal op de upper dat als een net werkt, zichtbaar over de PUMA streep.

Ben jij niet vies van een voetbalschoen die om de spotlights vraagt? Dan kun je de nieuwe PUMA Future 18.1 ‘Texture’ hier bestellen.

Foto’s: SoccerBible