Een kijkje in het nieuwe spelershotel van het Nederlands Elftal

Normaal gesproken zijn we niet zo van die interlandbreaks, want er gaat niets boven een weekend vol clubvoetbal. Toch is het deze keer wat anders, want we staan als Nederlands Elftal toch wel aan de start van een nieuw hoofdstuk. Niet alleen vanwege de nieuwe bondscoach Ronald Koeman, maar ook vanwege een aantal nieuwe gezichten én een nieuwe locatie waar die spelers zich melden. Ze verzamelen zich niet meer in Noordwijk bij Huis ter Duin, maar in Zeist bij Hotel Woudschoten. En dat is niet mis hoor.

Oranje in Hotel Woudschoten

Voor de spelers is het sowieso een praktische locatie, want de afstand van hotelkamer tot veld en groot medisch centrum en fitnessruimte is minimaal geworden. Het hotel zelf is al helemaal in Nederlands Elftal stijl omgetoverd en de spelers hebben allemaal hun eigen kamer. Op zich geen super luxe kamer, maar gewoon een dikke prima. Daarnaast kunnen ze zich ook vermaken met wat Playstations en FIFA. Voor een duidelijker beeld kun je onderstaande video van NOS kijken.

De spelers hebben dus niks te klagen. Nu is het te hopen dat deze verandering ook tot veranderingen in de resultaten gaan zorgen. Zo’n groot toernooi zonder ons Oranje begint namelijk gigantisch te vervelen.

Op zaterdag 16 juni hoeven we ons trouwens zeer zeker niet te vervelen, want dat is dé dag voor alle voetbalfans wereldwijd.