Dit is de indrukwekkende nieuwe spelerstunnel van FC Bayern

Gisteren speelde FC Bayern de eerste wedstrijd in de groepsfase van de Champions League tegen Rode Ster Belgrado en die werd met 3-0 gewonnen. Tot nu toe niks nieuws, maar toch zal het voor de spelers van Bayern even wennen zijn geweest. De nieuwe spelerstunnel werd namelijk voor het eerst gebruikt en die ziet er indrukwekkend uit.

Nieuwe spelerstunnel FC Bayern München

Naar eigen zeggen probeert de club een ‘Rode Hel’ te creëren met deze spelerstunnel waarin vooral de spelers van de tegenstanders heel erg onder de indruk moeten raken. Met rood licht, LED beelden met daarop de spelers van Bayern en sfeerbeelden en geluiden uit het stadion moet dat best wel lukken denken we. Of je er echt bang van wordt betwijfelen we, maar indrukwekkend is het zeker. En het ziet er ook gewoon heel cool uit.

Wij kunnen toch wel een paar spelerstunnels opnoemen die veel meer voor een ‘helse’ vibe zorgen en waar je wel degelijk bang wordt. Daarvan is de spelerstunnel van Rode Ster Belgrado toch wel het toppunt. FC Bayern zal daar deze Champions League nog naartoe moeten, dus dan komen ze erachter wat pas écht een indrukwekkende spelerstunnel is.