Nigel de Jong laat Ferrari 488 op extreme manier customizen

Voor alle voetballers die geen interlandverplichtingen hebben is het deze weken tijd voor vakantie. Nigel de Jong is één van die voetballers en hij is de komende week bezig met iets bijzonders: de Lion’s Run. Een epische tour van 7 dagen in de dikste wagens die start in Vienna en eindigt in Monaco. Iets wat wel bij de Jong past als autoliefhebber en mede-eigenaar van Continental Cars. Dat bedrijf heeft samen met RocketByz Art een Ferrari 488 omgetoverd tot een waar kunstwerk en met die auto wordt de Lion’s Run gereden.

Nigel de Jong Ferrari 488

De Ferrari is onder handen genomen met het motto ‘niets is te gek’, want bijna alle kleuren van de regenboog zijn erin verwerkt. Zelfs de velgen hebben alle 4 een andere kleur gekregen. Of de neon-explosie ook een glow in the dark effect heeft is niet helemaal bekend, maar de Ferrari zal hoe dan ook voor draaiende hoofden zorgen. Toch zouden wij liever een ‘gewone Ferrari 488’ hebben, maar toch is dit ook wel sick.

Benieuwd hoe zo’n Lion’s Run er ongeveer uitziet? Een tijdje geleden dropte de organisatie van deze tour een trailer van de zomer editie die deze week van start is gegaan en dat ziet er al gruwelijk uit. De vetste auto’s ter wereld in één heerlijke met luxe overgoten video.

Leestip: Bedrijf van Nigel de Jong maakt gruwelijke Mercedes-AMG GLE63 S Coupé