Nike lanceert de vernieuwde ‘blackout’ Academy Pack

We snappen het als je denkt dat je deze schoenen hier pas ook al gezien hebt, maar toch heb je het fout. Ze zijn bijna identiek, maar toch verschillen er een aantal dingen tussen deze Academy collectie en de volledig zwarte Tech Craft collectie van afgelopen week. Het grootste verschil is het materiaal van de upper. De Tech Craft collectie was namelijk volledig gemaakt van leer en deze collectie van ‘gewoon’ synthetisch materiaal. Nu zijn er dus gruwelijke zwarte voetbalschoenen voor iedereen!

Nike Academy Pack

Dat zijn echter niet de enige verschillen. De Tech Craft collectie bevatte alleen de lage versies (zonder het ‘sokje’) van de Hypervenom, Magista en Mercurial. De Tiempo ontbrak dus, maar nu snappen we waarom. Bij de Academy Pack is ‘ie er namelijk gewoon weer bij en aangezien die altijd gemaakt is van leer is de Tiempo bewaard voor deze nieuwe collectie. Op het gebied van technologie is er trouwens niets veranderd aan de schoenen. Hieronder kijken we in detail naar elk model van de Academy Pack. Spoiler: de een is nog mooier dan de ander.

Nike Mercurial Superfly V Academy Pack

Nike Magista Obra II Academy Pack

Nike Hypervenom Phantom III Academy Pack

Nike Tiempo Legend VII Academy Pack

Wat een ongelofelijk vette collectie vinden wij dit toch. Sowieso hebben wij wel een zwak voor zwarte voetbalschoenen en ‘triple black’ doet toch wat extra’s met ons. De volledige Nike Academy Pack is hier verkrijgbaar.

Toch meer fan van lederen voetbalschoenen? Dan is de nieuwe Tech Craft collectie perfect voor jou.

Foto’s: SoccerBible