Nike lanceert de nieuwe ‘Always Forward’ collectie

Het is voor ons gevoel alweer eventjes geleden dat Nike een nieuw pack voetbalschoenen lanceerde, maar nu is het eindelijk weer zover. De ‘Always Forward’ collectie gaat de ‘Rising Fire’ collectie vervangen om de voeten van de grootste Nike spelers, dus deze kicksen ga je nog heel veel zien op tv. En dat is meer dan prima, want ze zijn stuk voor stuk heel erg vet.

Nike Mercurial Superfly 360 ‘Always Forward’

We beginnen met de snelheidsschoen van Nike die een kleurtje heeft gekregen waar de Mercurial fans heel blij van worden. De volt kleur is namelijk een favoriet onder de fans en in combinatie met het zwart ziet ‘ie er gruwelijk uit.

Nike PhantomVSN ‘Always Forward’

Van volt gaan we naar Racer Blue en daar blijven we ook voor de rest van deze collectie. Bij de nieuwe PhantomVSN wordt die kleur gecombineerd met behoorlijk wat zilver en dat zorgt voor een prachtig resultaat. Sowieso is het gewoon een heel vette schoen met het ‘Ghost Lacing’ systeem, waardoor ze veterloos lijken.

Nike Hypervenom Phantom ‘Always Forward’

De schoen die speciaal ontworpen is voor de spitsen ziet er in deze kleuruitvoering heel stijlvol uit. De zwarte hak en ‘Dynamic Fit Collars’ (de sokjes) geven het design een extra dosis klasse, met de Nike Swoosh in het zilver dat zorgt voor een mooi contrast.

Nike Tiempo Legend ‘Always Forward’

Tot slot is er natuurlijk nog de classic lederen Tiempo en stiekem is dat misschien wel de mooiste van de hele collectie. De rijke blauwe kleur met de zwarte veters, de zwarte Nike Swoosh met zilveren omlijning en in het ‘Tiempo’ op de hak: heerlijk.

De volledige Nike Always Forward collectie is vanaf 17 oktober hier te bestellen.

Foto’s: SoccerBible