AS Monaco en Nike presenteren het nieuwe uittenue

Talentenfabriek en nieuwe landskampioen AS Monaco presenteerde nog niet zo lang geleden al het nieuwe thuistenue en daar waren we lovend over. Nu hebben ze met Nike ook het uittenue gepresenteerd en die is zeker net zo nice. Vorig seizoen waren de uitkleuren donkerblauw en goud, maar deze keer is gekozen voor lichtere blauwe kleuren en die worden gecombineerd met de officiële clubkleuren van Monaco: rood en wit.

AS Monaco uittenue 2017/2018

Het tenue is dus voornamelijk lichtblauw met een een wat blekere kleur blauw op de schouders en mouwen. Dat is op zich al nice, maar niets bijzonders. Dit zien we namelijk wel vaker bij Nike tenues de laatste tijd. De combinatie met het wit en rood vinden wij echter wel iets bijzonders. Ten slotte zijn er nog een aantal leuke details in het shirt verwerkt, zoals de tekst ‘Like nowhere else’ in de nek van en ‘AS Monaco FC’ in de uiteindes van de mouwen.

Onder het shirt vind je nog een lichtblauw broekje met rode details en lichtblauwe sokken met witte details. Het nieuwe AS Monaco uitshirt zal hier verkrijgbaar zijn. Heb je het nieuwe thuistenue nog niet gezien? Dan moet je dat zeker eventjes doen.