Nike lanceert de gruwelijke ‘Black Lux’ collectie

Nike opende 2019 met nieuwe kleuruitvoeringen voor de classic Premier 2.0, maar het heeft niet lang geduurd voordat de topmodellen uit het assortiment een eerste kleurupdate van 2019 hebben gekregen. En wat voor een! Het wordt moeilijk om deze ‘Black Lux’ collectie in de rest van het jaar nog te overtreffen.

Nike Black Lux Pack

De naam van de collectie doet al vermoeden dat de schoenen klasse en luxe uitstralen en dat wordt volledig waargemaakt. Een collectie zwarte voetbalschoenen met bijzondere gouden accenten die terugkomen in de Nike Swoosh en bij de Mercurial Superfly & Vapor in de ‘M’ op de hak. Op technologisch gebied is er niets nieuws te melden, maar dat is ook helemaal niet nodig als ze er zo gruwelijk uitzien.

Nike Mercurial Superfly ‘Black Lux’

Nike Mercurial Vapor ‘Black Lux’

Nike PhantomVSN ‘Black Lux’

Nike Tiempo Legend ‘Black Lux’

Geen Hypervenom

Maar waar is de Hypervenom dan? Die ontbreekt omdat Nike grote plannen heeft wat betreft de introductie van een volledig nieuwe schoen die de Hypervenom gaat vervangen. Aangezien de Hypervenom nu al ontbreekt zal de lancering van die nieuwe schoen dus niet heel lang op zich laten wachten.

Mocht je helemaal verkocht zijn en meteen één van deze parels willen kopen, dan moeten we je teleurstellen. Op dit moment is de ‘Black Lux’ collectie alleen in de Verenigde Staten verkrijgbaar. In Europa zullen ze waarschijnlijk medio februari verkrijgbaar zijn. Dan zal de volledige Nike Black Lux collectie hier te bestellen zijn.

Foto’s: SoccerBible