Nike brengt het Floodlights Glow Pack naar de zaal

Nog niet zolang geleden presenteerde Nike het Floodlights Pack voor op de voetbalvelden. Een collectie die door de opvallende kleuren extra zichtbaar moet zijn in het donker, best fijn nu het steeds eerder op de avond donker wordt. Bij de collectie voor het zaal- en straatvoetbal gaan ze echter nog een stapje verder om zichtbaar te zijn in het donker. De toch al zo felgekleurde schoenen hebben namelijk een glow in the dark zool en Nike Swoosh gekregen. Uiteraard bestaat de collectie wederom uit de Mercurial, Magista, Hypervenom en Tiempo. Dit is het Floodlights Glow Pack.

Alle silo’s zijn compleet in één kleur gehuld, wat wij er al heel vet uit vinden zien. Ja het zijn felle kleuren, maar vooral heel toffe kleuren die ook wel bij een uitdagende sport als zaalvoetbal horen. Toch zien ze er stuk voor stuk nóg vetter uit als het licht uit gaat.

nike floodlights glow pack

In de zaal zul je niet vaak in het donker spelen, maar mocht je regelmatig met je maten de lokale pleintjes en straten onveilig maken met een bal aan de voet, dan steel je hier wel heel hard de show mee. Vooral de Hypervenom ziet er gruwelijk uit met de lichtgevende graphics op de zijkant.

Nike MercurialX

ho16_gfb_floodlightsglow_mercurialx_proximo_ic_06_07_original

Nike MagistaX

ho16_gfb_floodlightsglow_magistax_proximo_ic_02_07_original

Nike HypervenomX

ho16_gfb_floodlightsglow_hypervenomx_proximo_ic_03_07_original

Nike TiempoX

ho16_gfb_floodlightsglow_tiempox_proximo_ic_05_07_original

Het Nike Floodlights Glow Pack is vanaf vandaag hier verkrijgbaar en via nike.com.

Leestip: Nike presenteert het kleurrijke Floodlights Pack voor op de voetbalvelden