Nike eert Gouden Bal-winnaar Ronaldo met gruwelijke limited edition

Het was voor niemand écht een verrassing dat Ronaldo gisteren zijn vierde Gouden Bal in de wacht sleepte. In het afgelopen jaar wist de Portugees twee grote prijzen (Champions League en Euro 2016) bij te schrijven, waar zijn concurrent Messi ‘slechts’ La Liga en de Copa del Rey wist te pakken. De schoensponsor van Ronaldo, Nike, eert zijn gouden seizoen met een gruwelijke limited edition genaamd de Nike Mercurial Superfly CR7 Vitórias.

6_original

Het meest opvallende aan deze Mercurial is natuurlijk de gouden zoolplaat. Die knalt van het scherm. Ook de upper is een beauty. Hij lijkt compleet wit, maar Nike heeft er als finish een blauwe gloed overheen gegooid. Op de hiel vind je de tekst ‘Vitórias’, wat niets minder dan ‘overwinningen’ betekent. Aan de technologie van de Mercurial Superfly is verder niets veranderd.

1_original

4_original

9_original

2_mercurial_superfly_vitorias_original

Op de hak zie je ook 001/777. Dit refereert aan de hoeveelheid paar schoenen die er van deze limited edition gemaakt zijn. Vanaf begin 2017 gaan ze via Nike.com in verkoop. We houden het voor je in de gaten..

Leestip: Cristiano Ronaldo tekent contract voor het leven bij Nike