Nike dropt gruwelijke remake van de legendarische Tiempo 7 ’10R’

Als je aan de voetballer Ronaldinho terugdenkt dan komen er alleen maar vrolijke gedachtes naar boven. Zijn tovenaarsvoetbal, de brede glimlach, gewoon één van de beste en leukste voetballers ooit. Als je aan de voetbalschoenen van Ronaldinho terugdenkt dan is er eigenlijk maar één paar dat meteen naar boven komt: de legendarische wit met gouden Nike Tiempo’s. Die zijn nu opnieuw uitgebracht, maar dan nét iets anders en nóg specialer.

Nike Tiempo Legend 7 10R Elite

Heel veel is er niet veranderd aan het originele design en dat is maar goed ook. Het wit met goud is namelijk nog net zo prachtig als in de hoogtij dagen van Ronaldinho. Dit keer ligt er echter iets meer focus op de gouden details en dat is vooral terug te zien in de zoolplaat. Die loopt van wit over in een glanzend gouden hak. Gruwelijk.

Dan het minder goede nieuws, want van dit paar voetbalschoenen zullen er maar 1000 gemaakt worden. Elk paar is individueel genummerd, dus mocht je er een weten te bemachtigen, dan weet je precies welk paar je hebt van de duizend. Nog een heerlijk detail vind je onder de tong trouwens. Het handgebaar dat we van Ronaldinho kennen.

De limited edition Nike Tiempo Legend 7 R10 Elite is hier verkrijgbaar. Maar nogmaals, ben er heel snel bij, want ze zijn zo weg.

Foto’s: Unisport