Nike & EA Sports presenteren speciale FIFA 18 Hypervenom voetbalschoen

De hype rondom de lancering van FIFA 18 is gigantisch en Nike helpt een handje mee met de tweede samenwerking ooit tussen Nike en EA Sports. Vorig jaar werd de Mercurial in EA-stijl gelanceerd en deze keer is het de Hypervenom die een limited edition EA Sports uitvoering krijgt. Het ontwerp is geïnspireerd op één van de nieuwste technologieën in FIFA 18 en dat heeft geresulteerd in een gruwelijke voetbalschoen.

Nike x EA Sports Hypervenom 3

De technologie waar we het over hebben is de ‘Real Player Motion Technology’ die voor het eerst wordt gebruikt bij FIFA 18. Deze nieuwe technologie zorgt ervoor dat spelers als Cristiano Ronaldo in de game precies bewegen zoals ze dat in het echt ook doen. De ‘motion capture wireframe’ graphics zijn te vinden op het schietvlak van de schoen, inclusief de reflecterende Nike Swoosh. Op de hak is ook nog een reflecterend EA Sports logo geplaatst met een graphic die geïnspireerd is op de iconische power bar van FIFA. Andere EA Sports details zijn te vinden op de inlegzool, veters en schoenendoos.

De perfecte schoen voor de voetballende FIFA-freaks dus, maar er is ook een minpuntje: de productie is zeer gelimiteerd. Er zijn 3000 paar schoenen voor volwassenen en 1000 paar voor kinderen. Elk van deze schoenen zijn individueel genummerd, waardoor jij precies weet welk paar je in handen hebt. Een heel vet collectors item dus! Op 25 september start de verkoop hier om 19:00 uur.

Op 29 september wordt FIFA 18 trouwens officieel gelanceerd. Weet jij al wie de beste spelers zijn dit jaar? Hier vind je de top 10 spelers bij FIFA 18.