Nike eindigt het seizoen met de gruwelijke Euphoria Mode Pack

Euforie is een extreem gevoel van vreugde. Iets wat je alleen behaalt als je met je team het doel behaalt waar je al het hele seizoen voor strijdt. Nu we richting de ontknoping gaan van het voetbalseizoen heeft Nike een collectie voetbalschoenen gelanceerd die daar helemaal op gefocust is. De ‘Euphoria Mode Pack’ moet erbij gaan helpen om aan het einde van het seizoen dat euforische gevoel te bereiken.

Nike Euphoria Mode pack

En hoe gaan ze daar mee helpen dan? Nou, gewoon door gruwelijke harde voetbalschoenen te leveren. Daar krijg je namelijk zelfvertrouwen van en daardoor ga je beter spelen. Denken we. Gruwelijk harde voetbalschoenen leveren is in ieder geval gelukt, want alle vier de modellen zien er fantastisch uit. Ze hebben allemaal een witte basis gekregen en daar is een klodder oranje of blauwe verf tegenaan gegooid. Of andersom. Hoe dan ook, het ziet er heel vet uit.

Nike Mercurial ‘Euphoria Mode’

Nike PhantomVNM ‘Euphoria Mode’

Nike PhantomVSN ‘Euphoria Mode’

Nike Tiempo 7 ‘Euphoria Mode’

Ook de profs van Nike zul je veelvuldig op deze kicksen gaan zien de komende tijd. Voornamelijk vanaf de halve finales in de Champions League en daarna tijdens de Copa America en natuurlijk bij de finales van de Nations League. Vooral die Mercurials en Tiempo’s zullen er gruwelijk uitzien onder het Oranje tenue. Heb jij ook nog een vers paar nodig om het seizoen perfect af te sluiten? De volledige Nike Euphoria pack is vanaf 15 april hier verkrijgbaar.

Foto’s: SoccerBible