Nike en Cristiano Ronaldo lanceren de gloednieuwe Nike Air Max 97 CR7

Nike gaat weer lekker met de Air Max. Bijna wekelijkse droppen ze nieuwe colorways voor de verschillende versies en soms ook hele vette collabs. Zo ook nu weer, met Cristiano Ronaldo. De Portugees liet gisteren via Instagram weten dat hij zijn eigen Nike Air Max 97 CR7  krijgt. En die is helemaal in Ronaldo-stijl.

Nike Air Max 97 CR7

Als kleine jongen had Ronaldo maar twee paar schoenen. Eentje om op te spelen en eentje voor op school. Dat laatste paar bleef altijd netjes, maar in zijn ‘speelschoenen’ kwamen altijd gaten doordat hij eindeloos in de straat voetbalde. Elke keer als zo’n gat ontstond naaide zijn moeder deze dicht. Dit verhaal was voor Nike inspiratie voor de creatie van een Nike Air Max 97 CR7 versie. De ruwe, gestikte naden op deze Air Max 97 refereren aan de schoenen die hij vroeger droeg. De kleur goud staat natuurlijk voor Ronaldo’s prestaties op het veld.

Wij vinden het een toffe sneaker. Zeker de naden en patches geven hem een uniek karakter en de Air Max 97 is sowieso een dikke schoen. De gouden kleur is niet voor iedereen weggelegd, maar als het bij je stijl past is dit een topper. De Nike Air Max 97 CR7 is trouwens vanaf 23 oktober via de SNKRS app.

Onlangs kreeg Ronaldo van Nike ook (voor de vijfde keer) zijn eigen Mercurial. Hij wordt verwend!