Nike en PSG droppen limited edition shirts voor Neymar en Mbappé

Een tijdje geleden dropte Nike de gloednieuwe Mercurial en twee van de belangrijkste Nike-atleten die deze kicksen dragen spelen bij PSG. Dan hebben we het natuurlijk over Neymar en Mbappé. Bijna wekelijks schitteren zij op de bloedsnelle schoentjes van het Amerikaanse sportmerk en speciaal daarom dropte Nike speciale PSG-shirts in Mercurial-lettertype.

Zoals je kunt is de ‘m’ in Neymar en Mbappé vervanger door het Mercurial-logo. Beetje commercieel, maar wat ons betreft ziet het er wel fancy uit. De Franse voetbalbond staat overigens niet toe dat deze shirts tijdens de wedstrijd gedragen wordt en dat begrijpen we wel.

Hoewel dit shirt dus niet door Neymar en Mbappé gedragen gaat worden is deze limited edition wel tof voor de fans die niet graag “standaard” dingen dragen. De twee shirts zijn te koop in Nike’s Jersey Shop voor €85. Dat is precies even duur als de normale bedrukking.

De komst van Neymar zorgde voor een flinke toename in verkoop van PSG-shirts. Toch valt deze stijging in het niet bij de verkoop van Zlatan en Pogba-shirts bij Man Utd.