Nike sluit het seizoen knallend af met deze twee gruwelijke limited editions

De prijzen zijn dit seizoen al bijna allemaal vergeven, maar er zijn een paar trofeeën die nog uitgedeeld moeten worden. De Champions League en Europa League finale bijvoorbeeld, maar ook de FA Cup. De finale van dit iconische bekertoernooi, Manchester City – Watford, wordt zondag gespeeld en dan zullen Sterling en Sané op heel bijzondere kicksen spelen. Op deze limited edition Nike’s uit het ‘Euphoria Gold’ pack om precies te zijn.

Nike ‘Euphoria Gold’ pack

Niet één, maar twee voetbalschoenen uit het assortiment van Nike hebben deze limited edition make over gekregen: de Mercurial en de PhantomVNM. Beiden hebben een witte upper met gouden details. Dat goud verwijst natuurlijk naar de twee prijzen die City dit seizoen al won en de treble die realiteit wordt als ze ook nog eens de FA Cup winnen.

Nike Mercurial Vapor XII ‘Euphoria Gold’

Ondanks dat ze dus beiden een wit met goud design hebben gekregen is de Mercurial wat opvallender. Daar is namelijk gekozen voor een metallic gouden zoolplaat die matcht met de Nike Swoosh op de upper. De Mercurial zal tijdens de FA Cup finale door Sané gedragen worden.

Nike Phantom VNM ‘Euphoria Gold’

De PhantomVNM heeft wat subtielere looks gekregen. Het goud heeft namelijk een matte finish gekregen en de Nike Swoosh op de upper is zwart. Het is maar net waar je van houdt, al zijn ze beiden gewoon gruwelijk. Wit en goud kan sowieso niet echt fout. De PhantomVNM wordt zondag door Sterling gedragen.

We zeiden eerder al dat het om limited editions gaat, maar hoe limited zijn ze dan? Nou, van elk paar worden er maar 2.000 gemaakt en die worden elk individueel van 1 tot 2.000 genummerd. Mocht je zo’n paar weten te bemachtingen, dan weet je dus ook precies welk paar je hebt. Zowel de Nike Mercurial als Phantom VNM ‘Euphoria Gold’ zijn vanaf 18 mei hier te bestellen.

Foto’s: SoccerBible