Nike draait in 2020 al op volle toeren en lanceert 2 complete packs in één keer

Je kunt gerust zeggen dat Nike niet lang nodig heeft gehad om de motor ook weer in 2020 op volle toeren te laten draaien. Het jaar was pas een paar dagen uit toen er maar liefst 4 edities van de Premier 2.0 gelanceerd werden, gevolgd door een gloednieuwe generatie PhantomVSN in twee kleuren en nu volgt de rest van het assortiment in diezelfde twee kleurencombinaties: ‘Future Lab’ en ‘Kinetic Black’

Nike Future Lab Pack

Laten we beginnen met de ‘Future Lab’ pack, want deze collectie zal door de grote Nike sterren gedragen worden op het veld de komende weken. Je hoeft in ieder geval niet bang te zijn dat je die schoenen over het hoofd zult zien, want die roze kleur valt wel op. Bij de release van de PhantomVSN twijfelde we nog of het rood/roze was, maar dit lijkt toch wel echt op roze. Hoe dan ook, storend roze is het zeker niet en in combinatie met zwart is het zelfs wel tof. Je moet het echter wel durven. Zeker als je in de laagste regionen van het amateurvoetbal speelt is roze schoenen dragen vragen om trappen.

Nike Mercurial Superfly ‘Future Lab’

Nike PhantomVNM ‘Future Lab’

Nike Tiempo Legend ‘Future Lab’

Nike Kinetic Black pack

Allemaal heel leuk en aardig dat ‘Future Lab’ pack, maar jij en ik weten beiden dat de meesten gewoon voor zwart zullen kiezen. Zeker als het zo vet wordt uitgevoerd als bij dit ‘Kinetic Black’ pack. Het is namelijk net wat meer dan gewoon zwart. Alle modellen hebben namelijk een parelmoer/olie effect gekregen, waardoor er een bijzondere gloed over de schoenen hangt. Heel vet.

Nike Mercurial Superfly ‘Kinetic Black’

Nike PhantomVNM ‘Kinetic Black’

Nike Tiempo Legend ‘Kinetic Black’

Poeh, vooral die PhantomVNM vinden wij er toch wel heel bruut uitzien in de ‘Kinetic Black’ uitvoering. En natuurlijk doet de Mercurial het ook altijd goed bij ons. De volledige ‘Future Lab’ en ‘Kinetic Black’ collecties zijn hier te bestellen.

Foto’s: SoccerBible