Nike maakt de ‘Game Over’ pack compleet met deze 3 gruwelijke kicksen

Het is inmiddels zo’n twee weken geleden dat Nike de gloednieuwe PhantomVNM lanceerde. De voetbalschoen die ons wat doet denken aan de classic Total 90’s zou onderdeel zijn van de ‘Game Over’ pack, samen met een nieuwe PhantomVSN die destijds gepresenteerd werd. Toen besloten we echter om de allernieuwste VNM in de spotlights te zetten. Nu hebben jullie de VSN dus nog van ons goed en daar komen ook nieuwe kleuruitvoeringen van de Mercurial en Tiempo bij.

Nike PhantomVSN ‘Game Over’

Waar de PhantomVNM zich richt op de spitsen, richt deze PhantomVSN zich juist op de spelverdelers. Samen zorgen ze voor een dodelijke combinatie. Daarom heeft deze PhantomVSN dezelfde kleurtjes gekregen als de VNM en dat pakt gruwelijk vet uit. Een rode upper in combinatie met zwarte en zilveren accenten, dat kan sowieso niet mis. De parelmoer zoolplaat zorgt voor de finishing touch.

Nike Mercurial ‘Game Over’

Of je nou voor de versie met sokje (Superfly) of zonder (Vapor) gaat, de Mercurial is al jarenlang één van de vetste en meest populaire voetbalschoenen op de markt. Gericht op snelheid en dat komt vaak ook terug in het design. Deze keer een bijzondere combinatie van grijs en geel, maar het gaat vooral om de graphic die achterop de hak begint en helemaal doorloopt over de zijkant. Het geeft de schoen een soort racing gevoel. Echt gruwelijk.

Nike Tiempo ‘Game Over’

En dan hebben we nog de iconische Tiempo, natuurlijk met lederen upper. Deze schoen heeft dezelfde kleurencombo gekregen als de Mercurial, maar dan met een iets subtieler design. Perfect voor de Tiempo natuurlijk. Ook hier wordt weer bewezen dat de combinatie van grijs en geel in ieder geval uitstekend is.

Wat een beauty’s zijn het stuk voor stuk. Het enige nadeel is dat het hierdoor wel erg moeilijk kiezen wordt. De volledige Nike ‘Game Over’ pack is hier te bestellen.

Nog op zoek naar stijlvolle Nike’s die zelfs de meest modderige velden kunnen trotseren? Dan moet je deze nieuwe Premier 2.0 eens checken. Wel zo handig in deze tijd van het jaar.

Foto’s: SoccerBible