Nike geeft het nieuwe Atlético Madrid thuisshirt een bijzondere twist

Vorige week won Atlético Madrid de Europa League en dat gevoel zullen ze ongetwijfeld door willen trekken na de zomer. Met een tweede plek in La Liga is het sowieso een prima seizoen geweest en nu is het voor de Atléti fans hopen dat hun sterspeler Griezmann blijft. Het team zal hoe dan ook in een nieuw thuistenue op zoek gaan naar succes en het is op z’n zachtst gezegd een bijzonder tenue geworden.

Atlético Madrid thuistenue 2018/2019

Het iconische rood en wit gestreepte design met blauwe details heeft namelijk een bijzondere twist gekregen. Afgelopen seizoen was dat ook al het geval en Nike trekt die lijn dus vrolijk door. Misschien niet iets waar de puristen heel blij van worden, maar wij kunnen die durf wel waarderen. De rode banen lopen van boven en onder namelijk over in dunnere lijnen wat voor een ‘verstoord’ effect zorgt. Onderin het shirt wordt daar ook nog wat blauw aan toegevoegd.

Verder komt de kleur blauw nog terug in de kraag van het shirt, de Nike Swoosh, de hoofdsponsor en ook het broekje heeft een blauwe kleur gekregen. Nogmaals: de een zal deze moderne en unieke look wel kunnen waarderen, terwijl de ander liever een wat klassieker design ziet. Het nieuwe Atlético Madrid thuisshirt is nu hier te bestellen.