Nike lanceert één van de meest gruwelijke Hypervenoms ooit

Met het eind van het seizoen in zicht knalt Nike er nog één limited edition tegenaan. En wat voor eentje zeg, want deze speciale Hypervenom  ‘Game of Gold’ is wat ons betreft één van de vetste tot nu toe. Het is in ieder geval een passend moment om deze schoen te lanceren, want de competities naderen de ontknoping en de spelers en clubs gaan voor goud.

Nike Hypervenom 3 ‘Game of Gold’

De inspiratie achter deze Hypervenom komt uit de zoektocht naar goud, die vooral sinds de start van de ‘gold rush’ in 1848 in Amerika duizenden avonturiers bezig hield. Ze waren volledig toegewijd aan het vinden van het waardevolle materiaal, wat vergelijkbaar is met de topvoetballers die om de prijzen spelen. Het resultaat is dit brute design. Een matzwarte upper met subtiele en toch opvallende gouden details.

Nike richt zich met deze schoen voornamelijk op de aanvallers en spitsen die in deze fase van de competitie hun club naar goud moeten schieten. Ze zullen dan ook gedragen worden door topspitsen als Lewandowski, Cavani, Rashford, Kane, Icardi en Higuain.

De Nike Hypervenom 3 ‘Game of Gold’ is vanaf nu hier verkrijgbaar. Ook in de versie zonder het sokje. Aangezien het een limited edition is zul je er wel vrij snel bij moeten zijn.

Foto’s: SoccerBible