Nike lanceert nieuwe ‘Racer Blue’ colorway voor Mercurial en PhantomVSN

Niet lang geleden lanceerde Nike nog hun Always Forward pack en gisteren dropte het Amerikaanse merk er meteen twee nieuwe colorways bij. Zowel de Mercurial en PhantomVSN hebben een ‘Racer Blue’ update gekregen. Resultaat: een keiharde schoen in sterk blauwe tonen.

Nike Mercurial Superfly ‘Racer Blue’

Hieronder zie je de inmiddels wel bekende Nike Mercurial, dit keer dus in de nieuwe Racer Blue uitvoering. Technisch is er niets aan de schoen veranderd: hij is nog steeds heel licht en dus rete snel. Kortom een heerlijke schoen voor snelle aanvallers met een stel smalle voetjes. De Racer Blue colorway geeft deze schoen een hele vette look. De diepblauwe kleur afgewisseld met zilveren kleurtonen blijkt een hele toffe combinatie.

De nieuwe Nike Mercurial Superfly Racer Blue is vanaf nu hier te bestellen.

Nike PhantomVSN Racer Blue

Ook de PhantomVSN is inmiddels een bekende silo van Nike. Het blijkt zelfs één van de best verkopende modellen van Nike momenteel, vlak achter de Mercurial. Ook deze schoen vaart wel bij de nieuwe Racer Blue colorway. Waar de buitenkant van de voet in de PhantomVSN uit de Nike Always Forward pack nog blauw was, is nu de binnenkant van de voet juist blauw. De rest van de upper is zwart en op de zool heeft een zilvergrijze kleurtoon met blauw aflopende noppen. Een heel sterk geheel wat ons betreft.

Ook de Nike PhantomVSN is vanaf vandaag in de Racer Blue colorway hier te bestellen.

Welke colorways vind jij het vetst? Deze Racer Blue of toch het Always Forward Pack van Nike?

Foto’s: Soccerbible