Nike presenteert de nieuwe ‘Lock In, Let Loose’ collectie

Nike is lekker bezig. Een kleine twee weken geleden presenteerden ze de moddervette ‘Pitch Dark’ collectie, een paar dagen later de gloednieuwe Tiempo 7 en nu volgt de rest van de collectie die zich bij de nieuwste Tiempo voegt. Die Tiempo 7 had een kleurencombinatie van zwart, oranje en witte details gekregen en precies die kleurencombinatie hebben de overige drie kicksen nu ook gekregen. Het zijn de schoenen die je tijdens de start van alle competities op de tv gaat zien om de voeten van alle grote Nike spelers.

Nike ‘Lock In, Let Loose’ collectie

De combinatie van kleuren is gekozen met de gedachte dat de zon van vorig seizoen ondergaat en bij het nieuwe seizoen juist weer opkomt. Daarnaast is zwart en oranje sowieso een hele goede combinatie. De witte details geven de schoenen net wat extra’s en vooral bij de Mercurial vinden wij het heel tof dat op de binnenkant van de voet in het wit de tekst ‘NIKE’ is verwerkt. Toch kunnen we niet echt een favoriet noemen, want ook de Magista en Hypervenom zien er zeer goed uit.

Nike Mercurial Superfly V ‘Lock In, Let Loose’

Nike Magista Obra II ‘Lock In, Let Loose’

Nike Hypervenom Phantom III ‘Lock In, Let Loose’

Vet hè? Helaas zul je wel moeten wachten tot 13 juli voordat de Nike ‘Lock In, Let Loose’ collectie hier verkrijgbaar is. Toch liever helemaal zwarte voetbalschoenen met een beetje wit? Dan moet je de Nike Pitch Dark collectie echt even checken.

Foto’s: SoccerBible