Nike lanceert ook Mercurials in de gruwelijke Nigeria print

Zelden maakte een shirt zoveel los als het nieuwe Nigeria WK thuisshirt, gemaakt door Nike. Voor de lancering waren er al 3 miljoen pre-orders en op de dag van lancering waren ze overal binnen no-time uitverkocht. Waarom? Omdat het een gruwelijk vet shirt is. Het design bestaat uit een groen en wit zigzagpatroon dat op de mouwen een zwart en wit zigzagpatroon is. We kunnen het beter nog een keer laten zien voordat we verder gaan met dit artikel.

Nu snap je wel wat we bedoelen en waarom het zo geliefd wordt. En omdat het zo’n gigantische hit was heeft Nike besloten de ‘Nigeria vibe’ door te trekken naar de Mercurial voetbalschoenen. Het is namelijk mogelijk om via NIKEiD een paar Mercurial, zowel Superfly als Vapor, te ontwerpen met dit ‘NAIJA’ design. Je kunt daarbij kiezen tussen een groen of zwart design met witte details. Normaal zouden we al snel de voorkeur hebben voor de zwarte variant, maar dat is in dit geval misschien wel anders.

NIKEiD ‘NAIJA’ Mercurial Superfly 360

NIKEiD ‘NAIJA’ Mercurial Vapor 360

Ja, dat is nog best een lastige keus tussen groen en zwart hè? Beide kleuren én beide Mercurials kun je hier bestellen. Voor het WK heeft Nike een tijdje geleden al de WK voetbalschoenencollectie gepresenteerd, genaamd ‘Just Do It’. Die kun je hier checken.