De vernieuwde Nike ‘Bane Mask’ moet jou in de wintermaanden warm gaan houden

Het is tot nu toe nog niet echt herfstig weer geweest in Nederland, terwijl het toch alweer bijna november is. Toch staat de winter alweer voor de deur en dus is het niet onverstandig om je daar alvast op voor te bereiden. Ook tijdens het voetballen moet je natuurlijk warm blijven en vorig jaar lanceerde Nike daarom de ‘Bane Mask’, of eigenlijk onder de officiële naam Nike Snood. Wij vonden ‘Bane Mask’ (je weet wel, die bad guy van Batman) gewoon toffer klinken. Nu is er een vernieuwde versie van.

Nike VaporKnit Strike Snood

Ook de naam heeft een upgrade gekregen. Vooral in lengte dan. Hoe dan ook, deze next level Nike nekwarmer is de droom van de koukleumen uit het team. De meeste nekwarmer houden je namelijk wel warm, maar worden vochtig en irritant om te dragen als je aan het sporten bent. Nike heeft het echter voor elkaar gekregen om een warme, maar zeker ook comfortabele nekwarmer voor tijdens het voetballen te ontwikkelen.

De VaporKnit Strike Snood is gemaakt van lichtgewicht en ventilerend materiaal, waardoor het je warm houdt, maar tegelijkertijd ook koel en droog houdt. Het ventilerende materiaal over de mond zorgt ervoor dat je verstaanbaar blijft en het koord aan de achterzijde geeft je de mogelijkheid om de nekwarmer precies op de juiste manier te verstellen, waardoor ‘ie perfect blijft zitten.

Deze Nike VaporKnit Strike Snood is alleen in het zwart op zwart beschikbaar, maar de iets minder luxe ‘gewone’ Strike Snood is in meerdere kleuren verkrijgbaar. De Nike nekwarmers zijn hier verkrijgbaar.