Nike lanceert het ‘Nouveau White’ pack voor de pure stylisten van het team

Om de een of andere reden worden witte schoenen altijd als zeer stijlvol ervaren. Bij het voetbal worden witte voetbalschoenen dan ook vaak gedragen voor de stylisten van het team. Stylist als in een stijlvolle jongen naast, maar zeker ook op het veld. Deze jongen is niet bang om voor een trucje te gaan of het passje met buitenkant voet te geven en hij is al helemaal niet bang voor de mening van iemand anders over zijn witte patta’s. Voor die voetballers heeft Nike nu het ‘Nouveau White’ pack gelanceerd.

Nike Nouveau White pack

Vier van de vijf belangrijkste Nike voetbalschoenen hebben een bijna volledig witte uitvoering gekregen. Waarom drie van de vier en wat is er dan met die andere aan de hand? Nou, de Tiempo ontbreekt omdat ‘ie deze kleuruitvoering een aantal maanden al kreeg bij de lancering van de nieuwe generatie Tiempo 8. Over de rest is niet veel nieuws te zeggen, dus we willen jullie vooral de tijd geven om de schoonheid van deze kicksen in je op te nemen.

Nike Mercurial Superfly ‘Nouveau White’

Nike Mercurial Vapor ‘Nouveau White’

Nike PhantomVSN ‘Nouveau White’

Nike PhantomVNM ‘Nouveau White’

Jup, dit zijn de coolste voetbalschoenen van het moment. Precies op tijd voor de start van de Champions League, want je zult de Nike spelers de komende tijd uitsluitend op deze witte parels zien schitteren. Lekkere timing hoor Nike. Voor de amateurs onder ons wellicht een iets minder fijne timing, want de tijd van modderige velden gaat aanbreken. Daar wil je deze schoenen niet voor gebruiken, tenzij je altijd op kunstgras voetbalt natuurlijk.

De volledige nieuwe Nike ‘Nouveau White’ pack is hier verkrijgbaar.

Foto’s: SoccerBible